Hoi! Ik ben Maaike.

Yoga is mijn passie. Ik ben begonnen met yoga nadat ik klachten kreeg van mijn nek, rug en schouders door het vele werken achter de computer om mijn masterstudie in Biologie af te ronden. Gepassioneerd thuis oefenen heeft yoga tot mijn metgezel gemaakt, het is mijn manier van leven geworden. In 2018 heb ik de opleiding tot Hatha yogadocente afgerond, en er is nog zo veel meer… Ik blijf altijd student.

In mijn lessen ben ik met liefdevolle vriendelijkheid aanwezig waardoor ik jou echt zie. Ik kan je door deze persoonlijke aandacht helpen ontwikkelen; een klein cadeautje wat ik jou wil en kan geven. Maar ook als je het juist fijn vindt om achter in de klas mee te doen, lekker op je eigen tempo te groeien en te genieten van de meditatieve sfeer, ben je meer dan welkom.

Op het moment ben ik mij steeds verder aan het verdiepen in de Tantra filosofie. Volgend jaar ga ik een opleiding volgen waarbij  Tantra filosofie, Anusara yoga en Theravada Boeddhisme centraal staan. Ik ben erg geïnteresseerd in de stroom van het leven en hoe je daar in mee kunt bewegen zonder te forceren. Niet alleen accepteren maar ook verteren, bewust worden en voluit leven door datgene te doen waar je hart sneller van gaat kloppen!

 

Mijn ervaring :
2016                 Mindfulness training See True
2017-2018      Hatha Yoga Docenten opleiding (200 hr RYT)