Mindful hatha yoga

De mindful hatha yoga lessen bied ik aan op zondagochtend bij sportschool BodySports aan de kanaalweg 78 te Utrecht. Hier is een aparte ruimte waar de yogalessen gegeven worden, waardoor er geen overlast is van sportschool geluiden. Als je een proefles wilt doen kun je mij een mailtje sturen. Ik breng je dan in contact met de sportschool waar je een credit kunt kopen om een yogales bij mij te volgen.

11:00 – 12:00 Shakti les
Shakti is de energie in ons van speelsheid, losheid, het zonder doel ergens mee bezig zijn. Ze staat voor flow en plezier. Tijdens deze les komen we eerst helemaal terug bij onszelf middels meditatieve  oefeningen, waarna we voornamelijk met onze ogen dicht gaan bewegen. Doordat we de oefeningen op het ritme van jouw ademhaling doen, breng je rust in je lijf en kom je helemaal bij jezelf. Dit is een heel zachte les waarbij de nadruk ligt op het voelen wat jouw lichaam allemaal wél kan: het gaat er echt om bij jezelf te blijven en niet over je grenzen te gaan. Na deze les voel je je kalm en helemaal gezakt in jouw zijn.

12:15 – 13:15 Shiva les
Shiva is de energie in ons die doelgericht is, kijkt naar alles wat er gebeurt en dit begrijpt of analyseert. Hij kan gebruikt worden om blokkades aan te pakken en richting te geven. Deze les is wat steviger dan de Shakti les: we werken om ons lijf sterker en flexibeler te maken, zodat we meer aan kunnen zowel op de mat als er van af. Ook deze les is op de flow van de ademhaling, waardoor je naast een workout ook je eigen ritme leert kennen. Na de les voel je je opgeladen en sterk, klaar om de laatste plannen voor het weekend uit te voeren.

Acro yoga workshop

De locaties en lestijden van deze workshops verschillen. Volg de Facebook pagina van House of Metta om op de hoogte te blijven van alle workshops.