Mindful hatha yoga in Oog in Al
Bij deze samenwerking hebben we ervoor gekozen de lessen aan te bieden in een sporthal. De ruimte is erg groot waardoor er gemakkelijk 24 mensen aanwezig kunnen zijn, allen met 1,5 meter ruimte rondom. Iedereen houdt bewust afstand waardoor er ook mensen die anders niet zo graag zouden willen, toch kunnen komen. In deze ruimte ontstaat een warme positieve energie tijdens de les omdat men ruimte ervaart helemaal zichzelf te zijn.

Kijk voor de actuele lestijden op het rooster van Het ontspannen Westen.

Online Yin Yoga
Op donderdagavond van 19:30 tot 20:30 geef ik yin yogales online. Heerlijk vanuit het comfort van je eigen huis. Om mee te doen is het handig je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief, daar vind je de uitleg voor het programma wat ik gebruik. Inschrijven voor mijn nieuwsbrief kan hier.

Opgenomen lessen
Daarnaast heb ik de afgelopen jaren een aantal lessen opgenomen zodat je op elk moment thuis kunt genieten van yoga. Ik zal deze lessen langzaam voor iedereen beschikbaar maken. Als je een specifieke vraag voor een themales hebt kun je die altijd stellen. Wie weet heb ik hem al opgenomen en kan ik je toegang geven.

Kijk voor de lessen op dit kanaal, of deze pagina.