Mindful hatha yoga
Op dit moment geef ik mindful hatha yoga lessen op twee locaties in Utrecht: in Ondiep en in Lombok. Daarnaast heb ik ook een aantal lessen online beschikbaar.

Het ontspannen westen in Ondiep
Bij deze samenwerking hebben we ervoor gekozen de lessen aan te bieden in een sporthal. De ruimte is erg groot waardoor er gemakkelijk 24 mensen aanwezig kunnen zijn, allen met 1,5 meter ruimte rondom. Iedereen houdt bewust afstand waardoor er ook mensen die anders niet zo graag zouden willen, toch kunnen komen. In deze ruimte ontstaat een warme positieve energie tijdens de les omdat men ruimte ervaart helemaal zichzelf te zijn.

Kijk voor de actuele lestijden op het rooster van Het ontspannen Westen.

Base for Stability in Lombok
Dit holistische centrum biedt lessen aan op kleinere schaal; in de ruimte kunnen maximaal 7 personen. De plaats waar jij je matje mag uitrollen is duidelijk aangegeven zodat we de 1,5 meter afstand goed kunnen aanhouden. Door de kleine groep kan er veel aandacht voor jou persoonlijk zijn.

Kijk voor de actuele lestijden op het rooster van Base for Stability.

Lessen online
Aan het begin van 2020 heb ik een aantal lessen opgenomen zodat je op elk moment thuis kunt genieten van yoga. Ik zal deze lessen langzaam voor iedereen beschikbaar maken. Als je een specifieke vraag voor een themales hebt kun je die altijd stellen. Wie weet heb ik hem al opgenomen en kan ik je toegang geven.

Kijk voor de lessen op dit kanaal, of deze pagina.