Reiki

Reiki is een Japanse geneeswijze, waarbij ik via mijn handen universele levensenergie doorgeef. Ik kan mijn handen op je lichaam plaatsen, maar ook vlak boven het lichaam of op afstand kan ik reiki aan jou doorgeven.

Het woord reiki bestaat uit twee Japanse symbolen: 霊 rei wat zo veel betekent als ‘geest’ of ‘ziel’, en 気 ki wat staat voor ‘energie’ of ‘levenskracht’. Tijdens een Reikibehandeling fungeer ik als doorgeefluik voor deze universele levensenergie. Jouw systeem gaat met de energie aan de slag, waarbij heling kan plaatsvinden op zowel lichamelijk, emotioneel als spiritueel niveau. De helende energie stroomt in jouw lichaam naar de plaatsen waar zij nodig is, waar bijvoorbeeld blokkades aanwezig zijn, en bevordert zo het eigen herstelvermogen van het lichaam.

Een Reiki behandeling kan vele effecten hebben, maar over het algemeen is diepe ontspanning en helemaal aanwezig kunnen zijn bij wat er nu is één van de belangrijkste pijlers. De diepe ontspanning geeft jou toegang tot je zelfherstellend vermogen, je vindt comfort in jezelf en kunt vanuit een andere laag van bewustzijn kijken naar het vraagstuk waarmee je de behandeling in bent gegaan.

Ik heb mijn ervaring met Reiki opgedaan tijdens mijn tweejarige opleiding bij Atlas Reiki (2019 – 2021), waarbij ik buiten de opleidingsdagen ook vrienden en familie heb behandeld. Daarnaast heb ik ook bij Jordi Ibern een verdiepende opleiding gevolgd.

Locatie
Ik geef de behandelingen vanuit mijn eigen behandelruimte. Voor meer informatie, neem contact met mij op.