Reiki

Reiki is een Japanse geneeswijze, waarbij ik via mijn handen universele levensenergie doorgeef. Ik kan mijn handen op je lichaam plaatsen, maar ook vlak boven het lichaam of op afstand kan ik reiki aan jou doorgeven.

Het woord reiki bestaat uit twee Japanse symbolen: 霊 rei wat zo veel betekent als ‘geest’ of ‘ziel’, en 気 ki wat staat voor ‘energie’ of ‘levenskracht’. Tijdens een Reikibehandeling fungeer ik als doorgeefluik voor deze universele levensenergie. Jouw systeem gaat met de energie aan de slag, waarbij heling kan plaatsvinden op zowel lichamelijk, emotioneel als spiritueel niveau. De helende energie stroomt in jouw lichaam naar de plaatsen waar zij nodig is, waar bijvoorbeeld blokkades aanwezig zijn, en bevordert zo het eigen herstelvermogen van het lichaam.

Een Reiki behandeling kan vele effecten hebben, maar over het algemeen is diepe ontspanning en helemaal aanwezig kunnen zijn bij wat er nu is één van de belangrijkste pijlers. De diepe ontspanning geeft jou toegang tot je zelfherstellend vermogen, je vindt comfort in jezelf en kunt vanuit een andere laag van bewustzijn kijken naar het vraagstuk waarmee je de behandeling in bent gegaan.

Ik heb mijn ervaring met Reiki opgedaan tijdens mijn tweejarige opleiding bij Atlas Reiki (2019 – 2021), waarbij ik buiten de opleidingsdagen ook vrienden en familie heb behandeld.

Behandelingen
Je kunt verschillende vormen van behandeling kiezen, waarbij elke keuze goed is. Van een kennismaking tot een langer traject, elk moment van diepe ontspanning waarbij je kiest jezelf is als een cadeau. Hieronder beschrijf ik mijn aanbod, maar bij andere verlangens sta ik open voor een gesprek om de behandelingen aan te passen aan jouw behoeften. Eenmaal gekochte behandelingen dienen binnen een jaar opgemaakt te worden. Het jaar gaat in op de dag van aanschaffen.

Aantal behandelingenType behandelingDuurKosten
1Kennismaking (Reiki behandeling 45 min + intake)1,5 uur€90,-
4Dieper (Eerste behandeling 1,5 uur; overige drie 1 uur)1,5 / 1 uur€250,-
10Blijvende ondersteuning1,5 / 1 uur€550,-


Locatie
Ik geef de behandelingen vanuit mijn eigen behandelruimte of bij Base for Stability, een holistisch centrum in Utrecht. Voor meer informatie, neem contact met mij op.